[widget acqua-tmpl-page-01-venetia-2023-cruppoqfid]

Carnaval la Venetia

9 - 11 Februarie 2024

3
 
Transport + cazare 2 nopti cu mic dejun + 1 cina
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
 
270
transport + cazare 2 nopti cu mic dejun + 1 cina

CARNAVAL LA VENETIA 2024

Date de plecare : 9 - 11 februarie 2024

Ziua 1

Plecare din Baia Mare dimineata devreme. Pe traseul nostru vom face scurta oprire la Ljubljana. Vizita capitala Sloveniei, Orasul Vechi, cu o atmosfera medievala data de portile vechi ale orasului, cladirile de epoca si monumente. Piata Stari (Stari Trg), una dintre cele mai vechi piete medievale ale Ljubljanei. O atractie turistica de prim rang a capitalei este Castelul Ljubljana, Primaria aflata Piata Mestni, Fanta Robba, Triple Bridge, Dragon Bridge Continuarea calatoriei pana in apropiere de Venetia, seara cazare in zona hotel 3*.

 

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam catre Venetia. Sosire in Punta Sabbioni, de unde se ia vaporetto pana în Veneţia, unde se va vizita centrul istoric si religios al orasului - Piaţa San Marco, Palatul Dogilor, Biblioteca Marciană, Bazilica San Marco, Procuraţiile Vechi si Noi, Turnul cu Ceas şi Campanilla, apoi plimbare pe străduţele înguste ale Veneţiei până la Podul Rialto. Dupa care veti avea timp liber. Seara cazare si cina la acelasi hotel

 Ziua 3

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Punta Sabbioni de unde luam din nou vaporetto spre insula Murano pentru vizita la o fabrica de sticla dupa care vom porni spre Burano – insula dantelelor. Pornire spre casa.

Sosire seara tarziu in functie de trafic si formalitati vamale.

 

Pret : 270 euro/persoana

Suplimet in camera SGL : 100 euro

Copil 0-11,99 ani : 180 euro

 

Tariful include:

Tariful NU include:

 

 

transport cu autocar, clasificat 3*

asigurarea medicala

2 cazări cu mic dejun si 1 cina în hotel 3*

  intrările la obiectivele turistice

  transfer vaporetto 40 eur/pers

ghid autorizat de Ministerul Turismului

 

 
   

 

 NOTA: Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 40 de persoane.

 

In cazul unui grup mai mic, tariful se recalculeaza!

 NOTĂ:

 1.      Locurile în autocar se distribuie începând cu a 2-a banchetă în ordinea achitării avansului.

2.   Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului. Obiectivele menționate în program pot fi înlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agenție sau de turiști, ci doar de starea drumurilor, condițiile meteo, sau alte motive obiective.

3.      Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită de ministerul de resort al țării respective.Distribuirea camerelor la hotel  se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.