VENETIA

2023

3
 
Transport cu autocar din Baia Mare
Perioada 17.02.2023 , 05.10.2023
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
 
220
transport + cazare 2 nopti cu mic dejun

Plecari : 17.02.2023,  05.10.2023

 

Ziua 1 Plecare din Baia Mare dimineata devreme. Pe traseul nostru vom face  scurta oprire la Ljubljana. Vizita capitala Sloveniei, Orasul Vechi, cu o atmosfera medievala data de portile vechi ale orasului, cladirile de epoca si monumente. Piata Stari (Stari Trg), una dintre cele mai vechi piete medievale ale Ljubljanei. O atractie turistica de prim rang a capitalei este Castelul Ljubljana, Primaria aflata Piata Mestni, Fanta Robba,  Triple Bridge, Dragon Bridge Continuarea calatoriei pana in apropiere de Venetia, seara cazare in zona hotel 3*.

 

Ziua 2 Mic dejun. Ne indreptam catre Venetia. Sosire in Punta Sabbioni, de unde se ia vaporetto pana în Veneţia, unde se va vizita centrul istoric si religios al orasului - Piaţa San Marco, Palatul Dogilor, Biblioteca Marciană, Bazilica San Marco,  Procuraţiile Vechi si Noi, Turnul cu Ceas şi Campanilla, apoi plimbare pe străduţele înguste ale Veneţiei până la Podul Rialto. Dupa care veti avea timp liber. Seara cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 3 Mic dejun. Deplasare cu autocarul in Punta Sabbioni,de unde  se ia vaporetto pana in Murano. Aici se viziteaza o fabrica de prelucrare a sticlei unde ne vor face o prezentare. Ne indreptam catre insula Burano,care este insula dantelei cu casute mici zugravite in culori vii. Pornire spre casa.Sosire seara tarziu in functie de trafic si formalitati vamale.

 

 

DATE DE PLECARE

Loc în cameră DBL/TRPL

Supl. SINGLE

COPIL  0-12 ani

Carnaval 17.02.2023 ;     05.10.2023

220 €

70 €

150 €· transport cu autocar, clasificat 3*

·  2 cazări cu mic dejun în hotel 3*

 

 

 

·  ghid autorizat de Ministerul Turismului

asigurare medicala

intrarile la obiectivele turistice

transfer vaporetto 35 eur/2 zile

NOTA: Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 40 de persoane.
In cazul unui grup mai mic, tariful se recalculeaza!

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.