Hotel Website: www.matildahotel.gr

Descriere

Situat printre plantatii de maslini, deasupra golfului pitoresc Porto Zoro, Hotelul Matilda este locatia ideala pentru un sejur relaxant si intim.Hotelul este situat intr-o zona frumoasa si linistita a insulei, deasupra golfului pitoresc Porto Zoro. Plaja este la 500 m, centrul orasului Vasilikos este la aproximativ 2 km, iar aeroportul si Zante, unde se afla portul principal, sunt la aproximativ 9 km.


Facilitati hotel

Hotelul Matilda are un restaurant si o piscina cu snack bar. Sezlongurile sunt oferite gratuit.

Camerele decorate in culori luminoase sunt spatioase si au TV prin satelit. Fiecare include baie privata cu uscator de par si articole de toaleta. In total sunt 46 camere dispuse pe 2 etaje.

Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele comune. Oaspetii mai tineri au la dispozitie locul de joaca si piscina pentru copii. La cerere, se poate beneficia de masaje si sesiuni de yoga.

De asemenea, proprietatea ofera parcare privata gratuita.


Website

/www.matildahotel.grTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare;

Masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Braila catre Matilda, Zakynthos, Grecia