Magia Italiei

Lublijana - Padova - Cinque Terre - Milano - Como - Garda - Venetia

3
 
Transport cu autocar din Baia Mare
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
 
369
transport + cazare 4 nopti cu mic dejun

Magia  Italiei

 Plecari: 

 

Ziua 1  ROMANIA - LJUBLJANA – PADOVA 
Plecare dimineata devreme. Pe traseu se viziteaza Ljubljana.  Vom putea admira podurile peste raul Ljubljanica, dintre care se evidentiaza Podul Triplu, Podul Trnovo, Podul Dragonului, Podul Hradecky si Podul Macelarului. Continuam traseul spre Padova. Cazare hotel in zona Venetia-Padova

 

Ziua 2  PADOVA - CINQUE TERRE

Mic dejun. Ne indreptam spre regiunea La Spezia in Liguria, de unde vom lua trenul care ne va purta spre o zona unica in lume atat prin frumusetea locului cat si prin amplasare. Vom face o calatorie in Parcul National Cinque Terre sau Cele cinci Pamanturi, cinci sate construite pe stancile Rivierei Ligurice care pornesc din mare si se intind pe stancile din jur intr-o comuniune perfecta cu natura inconjuratoare. Casele colorate, stradutele inguste si inghesuite, peisajele arhaice si locuitorii pasnici si plini de voiosie se incadreaza perfect in acest peisaj pitoresc peste care timpul pare ca a trecut foarte incet, refuzand orice adaptare la vremurile moderne. Fiecare oras are propria gara, iar trenurile circula cu regularitate facand astfel legatura intre “lumea moderna” si bucata rupta din Rai, transpusa sub diverse forme in cele cinci sate aflate pe coasta abrupta a Liguriei. Cazare hotel in zona Genovav- Milano.

 

Ziua 3 -  MILANO

Mic dejun. Dimineata vom vizita Milano: Castel Sforcesco, Piazza del Duomo cu Domul din Milano si Galeriile Vittorio Emanuelle, Teatrul Scala,.  Spre seara cazare in zona Milano.

 

Ziua 4  - COMO - GARDA

Mic dejun.. Dimineata ne indreptam catre Lacul Como, in apropiere de Milano. Vom face o promenada in una din cele mai renumite localitati de pe malul lacului VARENNE,timp liber pt servirea pranzului dupa care ne vom indrepta catre Lacul Garda, in apropeiere de Verona, cel mai mare lac din Italia cu o circumferință de 144 km și o suprafața de 370 de km pătrați. Seara ne indreptam catre cazare in zona Padova.

 

 Ziua 5   VENEZIA  - ROMANIA

Mic dejun. Vom vizita Veneția: Piața San Marco, una dintre cele mai frumoase din lume. Aici se găsește Bazilica San Marco, Palatul Ducal (Palazzo Ducale), Turnul cu ceas, Muzeul Correr si Campanila bazilicii. Dupa care ne vom indrepta catre un alt simbol al orașului - Podul Rialto, cel mai renumit pod din Venetia. Dupa masa plecare spre casa.

 

TARIF:  369  EURO/ persoana in dubla si tripla

Copilasi: 0 - 12 ani : 240 euro

 

·  transport cu autocar, clasificat 3*

·  4 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3*

 ·  vizitele cuprinse în program; 

 

 

 

 

· ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

asigurarea medicala

intrarile la obiectivele turistice

tren Cinque Terre

 

NOTA: Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 40 de persoane. In cazul unui grup mai mic, tariful se recalculeaza!

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.