LIDO DI JESOLO

HOTEL MARGHERITA

3
 
Transport cu autocar din Baia Mare
Perioda 15.06.2024
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
 
499
transport + cazare 7 nopti cu demipensiune

 SEJUR LIDO DI JESOLO 2024

15.06.2024

 

Lido di Jesolo este una dintre cele mai renumite staţiuni de pe coasta Mării Adriatice, situată la doar 21 km de Venetia. Din Lido di Jesolo se ajunge în Veneţia doar într-o oră: cu autocarul până la Punta Sabbioni şi apoi cu ferry boat-ul până în centrul istoric al Veneţiei. Statiunea are 15 km de plajă cu nisip fin. Plaja este foarte bine îngrijită şi oferă multe facilităţi. Intrarea în mare este lină, fiind ideală şi sigură pentru familiile cu copii.

 

Ziua 1-2: Plecare dupa masa in jurul orei 17 pe traseul: Baia Mare – Satu Mare – Lido di Jesolo (1100 KM). Sosire in Lido Di Jesolo in jurul amiezii. Cazare hotel 3* cu mic dejun si cina.

 

Ziua 2 - 9 Urmeaza momente de relaxare in aceste zile de sejur, pe care le putem alterna cu zile mai antrenante, alegand excursiile optionale.

Cazarea se face la Hotel Margherita cu mic dejun si cina incluse. 

EXCURSII OPTIONALE:

-      Excursie de zi la Milano  (35 €)  unde se vizitează: Castelul Sforzesco, La Scala, Galeriile Vittorio Emanuelle şi Domul, .

  -      Excursie optionala la Venetia (25 €)  -“ Republica Sfântului Marcu" unde se va vizita centrul istoric si religios al orasului - Piaţa San Marco, Palatul Dogilor, Biblioteca Marciană, Bazilica San Marco, Procuraţiile Vechi si Noi, Turnul cu Ceas şi Campanilla, apoi plimbare pe străduţele înguste ale Veneţiei până la Podul Rialto. Dupa care timp liber pentru vizite interioare, pranz si cumparaturi.

- Excursie optionala la Padova + Verona (30 €) - vizitam Bazilica Sf. Anton in Padova; Arenele Romane, Balconul Julietei si timp liber in centrul Veronei.  

 

Ziua 9-10 Lido Di Jesolo - BAIA MARE .

 

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie, pentru ultimele momente de baie in mare sau plimbari in statiune. La pranz pornim cu autocarul spre Romania. Sosire in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera

 

 

Loc în

 

 

 

 

 

 

 

DATE DE PLECARE 2023

 

cameră

 

 

Supl. SINGLE

 

 

 

COPIL sub 12 ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Margherita 3*

 

499 euro

 

 

150 euro

 

 

 

369 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tariful include:

transport cu autocar, clasificat 3*

 
 

7 nopti cazare cu demipensiune

 

insotitor grup

 

Tariful nu include:

* asigurare storno + medicala

* taxa de statiune aproximativ 1.5 eur/persoana/zi - se achita la receptie

* aproximativ 10 euro/ zi / 2 sezlonguri + 1 umbrela

* excursii optionale

Hotelul Margherita 3*

 Hotelul Margherita are o locaţie ideală, chiar lângă nisipurile aurii din Lido di Jesolo, oferindu-vă privelişti fantastice, pe care le puteţi admira de la terasa panoramică a hotelului.

 

La hotelul Margherita puteţi savura o cină la lumina lumânărilor, în atmosfera primitoare a zonei de mese, de unde puteţi admira frumoasele vederi la mare. Internet Wi-Fi gratuit, disponibil în zonele comune. Toate camerele din această cazare confortabilă au un minibar, internet wireless. Camerele elegante sunt dotate cu o baie proprie.

 

 

 GRUP MINIM: 40 PERSOANE

 -  Pentru un grup de 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana

 -  Pentru un grup de 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/persoana

 -  Pentru un numar mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza sau se anuleaza.

 Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 30 participanti pana cu 20 zile inainte de fiecare plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

CONDITII FINANCIARE: TERMENE DE PLATA:

   30 % din pretul pachetului turistic la inscriere;

   70 % din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.